Acne - möbler

Vad är det här för något? De kan alltså annat än bara designa kläder och förse svenskar med sjukt tajta jeans. Säkert tillgängliga för kaffepengar också och skulle passa bra i min sketna studentlägenhet:) nää, skämt åsido så är de riktigt coola tycker jag. Men smakar det så kostar det.








/ O. Semb

Life Aquatic?!

Ta en titt på de här bilderna från Life Aquatic som släpptes 2004. Vad lägger man först märke till? Och vad är det som är it-plagget i höst och vinter? Rätt kul tyckte jag iaf:) Även Manolo har gjort en stilkarta där man tar med den...å den kartan gjordes så sent som i höstas.







Lite musik ska också postas(ska försöka variera mig å inte köra enbart hip hop). Ingen aning om vilka ni e som läser men här har ni. Å just det! Jag har fått svar på varför Jocke har dragit sig tillbaka. Han har mycket och göra säger han....Lame ass mf! I vilket fall, så ska vi kolla Milanoderby ikväll. Det blir spännande som fan:) Forza Inter








/ O. Semb

Var är Jocke?

Jag vet inte var han håller hus. Men jag bloggar väl på när jag har något att posta typ. Så får du ta dig i kragen sen bara. Vet att du är stressad. För dig(er, såg att ganska många ändå hade läst för någon dag sen) som inte vet så är en resa till Buenos Aires, Argentina bokad nu. Det ska bli riktigt nice. Så här kan det se ut på Boca Juniors arena La Bombonera. Vi hoppas att de har hemmamatch när vi e där.



Dessutom hittade jag en jäkligt cool reklam för Adidas Originals - Star Wars Collection.



/ O. Semb

Gör din egen Avatar

Birth of an AVATAR from Peter Ammentorp Lund on Vimeo.


 

/ O. Semb


Avatar


Har du inte sett den så se den. Själv har jag redan sett den två gånger sen premiären. Var tvungen å se den i 3D så åkte upp till Göteborg igår. Här är det officiella soundtracket med Leona Lewis.



/ O. Semb

FB pic



Bild från förra sommaren. Så jäkla stekig outfit jag har. Men fan så niice. Det kommer ett nyårinlägg inom kort.


/ O. Semb

RSS 2.0