Uppdatering

Har inga snajsiga bilder eller spännande nyheter och komma med. Men eftersom du varit så duktig Jocke och lagt upp både det ena och det andra så tänkte jag att nånting måste jag slänga upp.

Under helgen som precis varit så var jag uppe i Göteborg och hälsade på familj. Jag var på Liseberg med lillsyrran, ute och inspekterade husbygget vid Marstrand, gjorde lite budget/studentshopping på stan och sen åkte jag hem på igår(söndag). Jag kände att jag verkligen behövde en helg iväg från H-town. Det var grymt skönt å slippa vara vuxen å få all mat lagad osv.

Satt på biblan här hemma förra veckan och pluggade och gjorde en rolig iaktagelse som jag ibland gör. Medan jag satt och funderade över vad jag precis försökt pränta in så gick det förbi en man med jackan slängd över axeln med fingrarna som en krok för jackan att hänga på. Det var en man av medelålders slag. Hela hans stil gav mig känslan av att det endast är den här typen av man som bär jackan över axeln sådär. Vad vet jag...en rolig iaktagelse tycker jag iaf... eller så var plugget bara sjukt tråkigt.

OBS BILDEN ÄR ETT "MONTAGE"

O. Semb

090925, lunch outfit


Idag har det varit en bra dag, som började med ett gym pass med en personlig tränare. Styrka för hela kroppen, kan behövas :) Han körde slut på mig redan första övningen då det var benpress. Han skulle testa min maxkapacitet vilket visade sig vara 200 kg. Fy fan va jobbigt det var. Inte tränat ben sen jag blev skadad för två år sen. Reste mig upp och blev helt plötsligt väldigt svinfärdig. Var tvungen att sätta mig ner för att återhämta mig, men det hjälpte fan inte. Till slut gav han mig en banan och vi kunde senare fortsätta :) Åkte senare till Oslo City där Emelie är butikschef på Bianco. Jag hade lagat lite hamburgare som vi åt i trapphuset. Skit mysigt!



T-shirt - MTWTFSS
Jeans - Nudie
Skor - Zara


Åkte sen till jobbet för att ringa lite kunder. Det slutade med att jag satt på Hamsterpaj och varade ytterligare ett spel :) Ingen bra säljmånad på grund av brist på adresser att gå på, därav skiter man i att ens försöka.

Nu är det mat, kyckling, pommes och béatnaise sås som min kära SEJ har lagat :)

Stay up

JJE ♦


hittat en ny youtube favorit

Det är en Micheal Jackson medley av Andrew Garcia och Cathy Nguyen. De har även gjort en cover på Knock you down med Keri Hilson ft. Neyo & Kanye West som är sjukt bra. Jag som gillar att sjunga, men som absolut inte kan önskar mig en röst som han har. Lite hes men ändå jävligt powerful.





Lägger upp covern på Knock you down med Keri Hilson ft. Neyo & Kanye West så att ni slipper leta :)




hope you like

Stay up

JJE ♦

bobb'e j



Såg denna för första gången för något år sedan och kunde inte sluta kolla på den. Såg den nu igen för några dagar sen och samma sak igen, kunde inte sluta kolla på den. Han är fem år på denna videon! Så jävla grym! :D

Idag är Bobb'e J. Thompson 13 år har bland annat en egen show på Cartoon Network och varit med i filmen Role model.




Snart dags för resa hem till Sverige för ett litet besök nu i helgen. Ska bli nice som fan

Stay up

JJE ♦

spontanbloggeri

Så här kan jag se mig själv vara klädd på väg till jobbet i framtiden. Riktigt grym kombination, älskar hur det bruna och vinröda flyter ihop och funkar ihop med det blåa i skortan, slipsen och manchesterbyxorna. Glasögonen och handskarna i bröstfickan är också snygga details. Det killen gör här är en skill. Alltså långt ifrån spontatitet eller tur, ändå ser det ledigt elegand ut. Grymt.

På den här bilden visar nån NY-bo hur man ska bära upp en skinnjacka, åtminstone enligt mig. Båda bilderna är tagna ifrån The Sartorialist och är fotade i New York.

På tal om New York så var VMA-galan doope som vanligt. Men vad gjorde Mr. West haha? Empire state of mind var grym med Jay-z och Alicia Keys och Gaga var freakshow som vanligt.

Ikväll smäller det dessutom för Inter - Barcelona...och med allt vad det innebär: Zlatan tillbaks i Milano, Eto'o mot sitt gamla lag, Maxwell och Motta som bytt sida, alla matcher i matchen. Det här är fotboll när den är som bäst.

Berg- och dalbanan närmar sig sitt slut.

Det var för jäkla jobbigt och tråkigt, but it had to be done. Jag är numera singel igen. Vet hur löjligt det måste verka när man va så inne på att detta kunde vara början på något bra. Men men, ibland vill och tror man mer än vad som egentligen finns där. Antar att det här va ett sånt tillfälle. Men utan att testa lär man sig ingenting och man utvecklas inte, så det är ju iaf nåt. Men eftersom detta är gjort är ångesten och del känslomässiga berg- och dalbanan näst intill färdigåkt för den här gången, och det känns ju faktiskt ganska bra.

Men i ett så här allvarligt och jäkligt inlägg tänkte jag även lägga in en festbild, mest för att redogöra för lördagkvällens outfit då jag som bekant var på inflyttningsfest. På bilden sitter jag och har det trevligt ihop med Sandra, en klasskompis. Jag bär en enkel outfit i form av ett par jeans/chinos från Acne, en blå tröja ifrån H&M och en skjorta från Zara.

Ser förövrigt rejält överförfriskad ut på bilden, vilket verkligen inte alls var fallet vill jag påpeka.

O. Semb




Ett stycke detvaretttagsen-inlägg.

Idag har jag jobbat, men fick rapporterat om Inters match mot Parma där man knep en seger med 2-0 genom mål av vår nya målfirma Milito och Eto'o. Bra jobbat, ska bli spännande å se Inter - Barca på onsdag:)

Igår var jag på inflyttningsfest, mycket trevligt var detta. Det enda som sabbade helgen lite var att jag har åkt en känslomässig berg- och dalbana de senaste dagarna, mer om detta lär komma. Men trevligt var det iaf igår hos Anja och Sandra. Thx girls.

Den huvudsakliga anledningen till detta inlägget var dock höst/vinterkängor. Här kommer några fina som är grymt billiga dessutom. Vad säger du Jocke?



O. Semb

gårdagens outfit








Igår var det filmkväll hemma Emelies och mina vänner Rikard och Tobias. Vi såg på 8 mile och Shrek. Var längesen jag tittade på 8 mile, så kom inte riktigt ihåg vad jag tyckte om den... Den var skitbra! :) Jag älskar filmer där karaktären har en lite utveckling, som Eminem i denna filmen, från att han inte vågar att rapa framför publiken till att han äger alla! haha. Efter filmen kände jag mig lite ganster, därav posen :p



             



                ♦ Jacka - These glory days
                ♦ Väska - Resteröds
                ♦ Jeans - Cheap monday
                ♦ Skor - Asos
                ♦ Glasögon - Tiger
                ♦ T-shirt - These glory days







Stay up

JJE ♦


mogge have left the building


Min käre vän och kollega Morgan Sundgren har nu lämnat oss här i Oslo för äventyr i sin hemstad Stockholm. Det känns naturligtvis inte så bra. Nu är det ingen som sitter jämte mig i bilen ut till Drammen längre.. We hade some great time togheter and its not over. Jag tror och hoppas fortfarande på UFC biljetterna till din premiär match :) Sen är det ju inte så lång tid kvar tills jag kommer till din lya i Stockholm. Ring Camilla och säg att du har slutat så att du inte få massa skit nu bara ;p. Underbar kille den där Morgan.

                                  Det var såhär vi trivdes bäst, hand i hand på gatan. Haha


Tur att jag har Emelie och Ricki (en annan skön kille som jag lärt känna) så att jag har någon att vara med. :)   

Stay up

JJE ♦    


Ny jacka och besök av familj


Förra helgen var mina föräldrar och min bror på besök hos mig och Emelie. De hade köpt med sig mycket mat, öl, vin och sprit. Det som behövs för att överleva i Oslo :). Det var en helt sjukt mysig helg vi hade och jag fick mycket hemlängtan när de åkte hem på söndagen. Då är det bra att ha en underbar flickvän som tar hand om en och bjuder en på bio (Inglorious Bastards). Love her!



Emelie, Henke, mamma och pappa (a.k.a. maffia länne) på TGI fridays




Jacka - These glory days

Jackan är köpt på den enda bra kill affären i Oslo, Volt. Min bror fastande för denna jackan också och köpte därför en likadan.

Stay black

JJE ♦


Länkar

Hade lite tråkigt idag och tänkte att då gör jag något kreativt och produktivt. Kalla det vad man vill. Jag hoppas Emme uppskattar att hon har en länk här:P ser gärna att Jocke slänger upp något kul där med.

Over and out.

O. Semb

Tillbaka från Stockholm - alltid trefvligt

 
F-12, här spelade Axwell på söndagskvällen. Bra drag den lilla stund jag var där inne. Innan the shit hit the fan. Olagligt mycket folk där inne. Fick iaf "steka" lite till Leave the world behind. Exakt vad som menas med att the shit hit the fan går jag inte in på här.

Förutom denna "höjdpunkten" så va det också en del shopping uppe i Stockholm som sig bör. Bilderna jag lägger upp här nedan är bara på det lite mer speciella jag köpte. Jag köpte nämligen en vanlig basic marinblå pullover från H&M, inte så jävla sexigt å lägga upp här. Sen hittade jag två skjortor på Zara, en lila/vitrutig och en blå/vitrutig. Förutom det så hittade jag en skönt tunn mysse från The local firm, en sköngrön tischa från Ljung, ett par vita sneakers från Jim Rickey, två par jeans, ett par från Acne och ett par från H&M. Det jag gillar med Acnebrallsen är att de har pressveck, lite annorlunda sådär. Och till sist kanske det jag är mest nöjd med. På vägen hem åkte vi förbi Herr Judits butik på Hornsgatan. Där jag sedan tidigare hade kommit överens om att lämna in ett par av mina chinos som jag tröttnat på och dessutom hittade jag en ny höst/tidig vinter jacka från Barbour för ett grymt nice pris. Bilderna jag lägger upp är tagna från nätet. Har inte orkar plåta mina grejer än, eller om jag ens gör det över huvud taget.


Det tråkiga med denna förlängda helg var att jag inte hann träffa Julia där uppe. Men vi har ju hur mycket tid som helst tillsammans nu:) Var grymt trött när jag kom hem men fick ändå ihop alla 6 paket till en soffa runt midnatt, med lite hjälp av Jullan ska tilläggas. Så, såhär ser den ut iaf:)

Till sist vill jag tacka Jocke för de fina inläggen, gillar flugsamlingen och att du och Emelie trivs så bra ihop. Men jag måste bara få säga något om derbyt. Inter är ännu mer grande utan Zzzzlatan. Nu ska både Juve och Barca få se det också. 4-0 säger jag bara, det är sjukt att åstadkomma det med 5 nya ansikten i startelvan!

Ps. Måste också tacka mina kära vänner, Ryding, Calle och Andreas för några fina dagar.

/ O. Semb

flugor

 








Jag har aldrig riktigt varit ett fan av slipsar, de hänger bara och dinglar och är ivägen, enligt mig. Därför provade jag på att köra lite med en fluga som jag köpte på MQ. Tyckte det var både skit snyggt och praktiskt, i och med att jag inte ville ha något som hänger och dinglar framför mig. Så jag gick och köpte lite fler flugor, vilket ledde till att det blev som en liten samling.

Här är min samling än så länge, kommer fler det kan jag lova :)

Det är alla möjliga märken, allt från Eton till MQ till Bruuns Bazaar




Eton flugan på.






 

 

Stay black

JJE ♦


RSS 2.0