när min älskling går till jobbet..

.. så brukar jag sätta mig i fönstret mot gatan för att se henne försvinna runt hörnet. Innan hon försvinner brukar vi skrika AJ LAAAVE JOO! några gånger till varandra även om det är flera människor runt omkring :)




Här ar världens bästa tjej påväg till hennes jobb


Det bästa starten på morgonen är att vakna och ha henne vid min sida, snooza några gåner och bara MULFA, ett ord som Emelie och hennes bror Louis har kommit på och som fungerar perfekt när man är sådär mysig och bara vill ligga kvar i sängen och bara kramas resten utav dagen. Helt underbart är det. 

Nu när du har skaffat flickvän tycker jag att du ska börja använda det ordet Oscar. Du kommer att märka vilken bestydelse det har :)

Dags för mig att diska och göra mig iordning för jobb.


Stay black

JJE ♦


några av de senaste inköpen


Har faktiskt varit och shoppat en del på den sista tiden, t.ex. i Göteborg när Ralle och Lotten hade inflyttningsfest. Kommer nog några bilder därifrån så småningom också, men måste först smälta att alla 9 killar som var med (inkl. jag)  tillät att tjejerna sminkade oss innan vi gick ut på stan... 

Här är i alla fall lite av de senaste prylarna jag införskaffat mig. Mer kommer :)









              























Väska - Resteröds (födelsedags present)
Jeans - Zara
T-Shirt - MTWTFSS
Weekend bag - H&M
Scarfs - Zara



Stay black


JJE ♦


innan oscar..

.. skriver detta så gör jag det.

- Ja, Inter lekte skiten ur milan igår
- Ja, Ronaldinho suger
- Ja, Inter vinner ligan igen..

Inget mer om gårdagens fiasko derby, tack :)



Dagen innan tenta - blogg

Det är alltså fredagkväll och jag har suttit och pluggat så att huvudet håller på å sprängas. Kaffe har druckits i mängder men jag känner mig ändå trött. Jag har alltså pluggat till döds idag och en del varje dag denna vecka, ändå känns det inte som att det räcker. How fucked up is that?! Förresten är det den tråkigaste tentan nånsin typ, det är engelsk fonetik och muntlig framställning som ska tenteras. huuh... Jaja, imorgon får jag skriva av mig iaf så får vi se hur långt det räcker.


Efter tentan får jag vara lite ledig igen och ha lite kul, ska bli skönt. Det är träning och avskedsmiddag för Basse som försvinner till London för studier. Det är dessutom ett tidigt Milano-derby på kvällen som blir väldigt spännande. Middagen får dock inte bli alltför blöt eftersom jag, Ryding och Andreas åker för att möta upp Calle i Stockholm på söndag morgon. Dessutom står det en ny soffa i min lägenhet när jag kommer hem från Stockholm:)

Det har varit ganska dålig aktivitet här på bloggen på den senaste tiden, så jag tänkte att då slänger jag upp ett mastodontinlägg med all möjlig skit eftersom jag ska iväg en sväng.

Här kommer några snygga väskor inför skolstarten, själv har jag en jag redan är nöjd med men kanske någon(av er få som läser) som är sugen på en ny? Jag själv har den svarta till höger sen början av förra läsåret och den funkar utmärkt, märket är Sandqvist för övrigt.



Jag måste köpa en ny cykel med, för mina blir ju stulna hela tiden. Tjuvaktiga jävla Halmstadbor! Därför tänkte jag att denna modellen skulle passa. Den lär iaf inte bli stulen, eftersom det endast är cykelns sanna ägare som kan använda den(nu lät jag som någon ur Sagan om ringen eller något). Den är nämligen försedd med fingeravtryckslås. Säker nästintill gratis också.



Musiktips var det någon som bad om också.



Än är inte inlägget riktigt klart. Jag har en fredagsflipp, jag vet. Det är så att jag har gått och blivit kär. Jag har träffat en toppentjej. Jag har någon annans tandborste, schampoo och sånt här. Det känns bra att det är hennes stuff. Hon är i Stockholm nu och jag möter upp henne på söndag där uppe:)


Till sist vill jag också passa på att välkomna Wesley Sneijder till FC Internazionale


Haha Jocke försök slå det inlägget:)

/ O. Semb

Inspiration - mer lär komma

Nedan kommer lite olika plagg jag antingen tänker införskaffa eller drömmer om (en students plånbok är inte direkt fet).



Baseballtröja Burglar, Sneaks Common Projects, Jeanschinos Albam, Skor Refined by Bobbie Burns



/ O. Semb

life in oslo

Nu när vi är på skilda spår så tänkte jag skriva lite om hur jag har det här i Oslo. Böjar med jobbet på GET AS där jag jobbar som salgskonsulent (med andra ord säljare). Jag jobbar inte som telefonsäljare utan är ute i olika områden och knackar dörr. Det är faktiskt inte så tråkigt som det låter. Jag bestämmer mycket själv när det gäller planering av det mesta t.ex. möte med kunder. Det betyder att jag ibland kan ha en arbetsdag som ser ut som följande: Möte 14.00 med de andra säljarna efter det sitter vi och ringer och boka lite möten och försöker få sålt lite. Sen vid 16-tiden så drar vi ut på "fält" som det heter här och knackar lite dörr. Ju mer möten desto större chans för många kontrakt. Får jag då, kanske 4, 5 kontrakt jag kan åka hem några timmar tidigare än vad jag egentligen ska vara ute (arbetstider 13.00-21.00) man måste liksom har något att visa när man kommer tillbaka till kontoret. Det är riktigt nice :) Sen finns det potential att tjäna mycket pengar. Än så länge har jag inte nått så stora summor med det kanske kommer någongång..

Har även en egen firma bil som jag kan använda när jag vill och det bästa GET betalar! :)




♦ This is the car who takes me wherever i want, whenever i need :)



Här är bilen igen med min kollega och vän Morgan Sundgren, sooft som fan :)

Mer om livet i oslo kommer..

♦ Stay black

JJE


Rossoneri - vad sysslar ni med?

"Milan gör sommaren 2009 sin absolut sämsta försäsong sedan Berlusconi blev klubbpresident för drygt 20 år sedan: en seger, en oavgjort och åtta förluster är ett erbarmligt facit, och när ligastarten snart drar igång så kan man förstå att paniken ligger på lut."  sportal.nu

Säger det mest, vågar knappt hoppas på någonting. Så värvar de en jävla målvakt i 35 års åldern! FAN
Vikash Dhorasoo, kom tillbaka jag behöver dig!

                                   


Stay black ♦

JJE

Söndagsblogg - Ralph Lauren Rugby

Preppymodet är ju stort numera och verkar bita sig kvar. Det är förvisso alltid trevligt att klä upp sig och numera uppskattar man att gå på finbjudning och man behöver ingen mamma som tvingar en att ta på sig finkläderna, det gör man gärna ändå. Men för att twista till det vanliga preppymodet, tycker jag att Ralph Lauren Rugby är riktigt intressant, även om det ibland blir näst intill bajsnödigt. Tänk om t.ex. prins Carl Philip klädde sig såhär.

   

Diggar de svarta byxorna, vanligtvis har de väl små hundar eller annat skit på dem, men dessa har dödsskallar. Där tycker iaf jag att vi snackar preppy med twist.

/ O. Semb


Trofeo Tim 2009

Igårkväll avgjordes en vänskapsturnering med Inter, Juventus och Milan som medverkande lag. Detta är en turnering som årligen går av stapeln och spelas genom 45 minuters matcher. Detta året blev det vinst för mitt Inter mot Milan, 1-0 efter mål av Mario Balotelli, och en förlust på straffar mot Juventus efter 1-1, målskyttar Thiago Motta för Inter och Amauri för Juventus. Juventus vann till slut turneringen genom att ta en vinst i sista matchen mot Milan med 2-0 efter mål av Amauri och Iaquinta. Då detta enbart är en vänskapsturnering och det enda lag som spelade med någorlunda ordinarie manskap var Milan är jag ändå ganska nöjd. Vi blir tunga i år också, även utan Zlatan Ibrahimovic. Ser med spänning fram emot Serie A premiären mot Bari nästa helg och än mer mot det tidiga Milano-derbyt.

SIAMO NOI SIAMO NOI I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI!




/ O. Semb


första outfiten





Detta var det jag hade på mig på festivalen Mela
Jag har Emelie att tacka för jackan, det var hon som fick mig att köpa den. Måste även säga att min mormor har gjort ett mycket bra jobb med min jeans då hon sydde in dem helt perfekt.


♦ Jacka - Zara
T-shirt - H&M
♦ Jeans - Nudie
♦ Strumpor - MQ
♦ Skor - Bianco














Stay black

JJE ♦

Fredag 14/8-09

Tog lite tid innan jag fick tummen ur röven och satte igång med detta. Tycker det är en riktigt bra och rolig ide korre :)
Igår var det fredag och efter en ovanligt lång vecka kändes det som en behövlig helg.


Det var pakistans nationaldag igår och det firade dem med att anordna en liten festival med olika stånd med mat och prylar. Även en scen där några artister uppträdde. Var där med min nyfunna vän Morgan, Emelie och hennes vänner.

 

• Något man friterade.. vet inte vad              • Ost, socker och cocos var några ingredienser






















• Det härliga sällskapet! Challe, Emelie, Valle, Mogge och Albu

I och med den långa veckan med mycket slit ute i Drammen där jag är förtillfället och knackar dörrar och försöker sälja in lite digital tv, bredband och fasttelefoni så var jag ganska trött liksom de andra så vi gick hem till min och Emelies lägenhet för att kolla på Hangover. Lätt den bästa komedin sedan How High :)
Det var en riktigt skön fredag helt enkelt.


Stay black

JJE ♦


Premiärinlägg - en skön helg

Till ni enstaka, vilsna själar som hittar hit. Det här är inget försök att bli Sveriges mest populära blogg, så bespara oss spydigheter angående kvalitet och så vidare, men feel free to enjoy. Det här amatörbloggandet är ett kul sätt för oss (mig och jocke) att hålla kontakten och ha ett vänskapligt utbyte av olika saker som intresserar oss. Vi är alltsom oftast också på olika platser, därav behovet att hålla kontakten på något vis. Det här är kort och gott lösningen på detta behovet.

Inlägget som rör föregående helg postas aningen sent, I know. Due to technical difficulties, säger jag också. I vilket fall som hest, innehöll helgen mycket av det som gör livet värt att leva under sommaren. Det var lyxväder, och allt som hör därtill, skönt folk, trefvliga aktiviteter och dessutom ett skönt tillfrisknande efter en lång tids förkylning. Det intressanta i inlägget är aktiviteterna: upp i ottan (09:45, tidigt för en semesterfirare) för paintball, följt av en go stranddag med volleyboll och annat mys, punktering och således däckbyte på bil och därefter skönt häng med grill och lekar ute hos Frölle. Sen var det visst utgång också ja. Inte särskilt spektakulärt post turistanstormningen.

   


 

Till sist vill jag tacka dudesen som gjorde dagen så bra:)

/ O. Semb


RSS 2.0