uppdatering?!

nu får det uppdateras lite. Här kommer sköna sneaks för höst och vinter, diggar de svarta mest.




Sen har vi den tyngsta låten just nu också: Mr. Hudson - Straight No Chaser från hans nya album med samma namn. Videon e något ihopklipp av Miami Vice, alltså inte officiell, men ändå rätt fet.

"Straight, No Chaser" - Mr. Hudson (Concept Video) from Matt Perri on Vimeo.


Massakern på Marassi Genoa 0 - 5 Inter

Eller som det stod att läsa på goal.com idag: CATCH US IF YOU CAN!

Inter tog en mäktig skalp borta mot Genoa igårkväll efter 5 baljor av Cambiasso, Balotelli, Stankovic, Maicon, Vieira. Det skönaste med vinsten var att Thiago Motta, Milito och Eto'o saknades, men ändå gick det så pass bra. Bilden nedan visar en sällan skådad glädje hos Mou:)

Kanske inte konstigt att man vill fira när man gör ett sånt här mål...


 


 


 


 


 


 


 


 


 





O. Semb


The saints are coming - this fall

Alla måste väl ha sett The Boondock Saints. Iaf, här kommer tvåan. Ett ord för att sammanfatta det hela: KULT!



O. Semb

Video&Länkar - vaasseguuo



Video via http://www.likecool.com/

Länktips:
http://closeupandprivate.com/site/index.php
http://youhavebrokentheinternet.blogspot.com/
http://www.whocaresitsonlyfashion.com/




Till sist vill jag rekommendera en bloggare, Knut min morbror faktiskt. Han skriver om IT och ger tips om internet. Check it out http://tole-lege.blogspot.com/

Teddy Tedholm


Har sedan en tid tillbaka började jag följa So You Think You Can Dance som gick på en norsk kanal. Spelade in varje avsnitt och satt helt såld varje gång jag såg på det. Det var säsong 5 då, nu är det säsong 6 som gäller. Har  både skrattat och gråtit för tygligen är dans och musik en kombination för mig som får mig att bli berörd. Givetvis måste det ju vara någon bra dansare för att jag ska börja gråta och när jag skrattar är de oftast lite sämre :)

Här är en dansare som jag fastnade för i säsong 6. Han kombinerar dansen och musiken så jävla bra. Kanske inte ser så avancerat ut, men att sätta ihop en korografi så unik är nog inte helt lätt.




Det är några saker jag önskar att jag var bra på, dansa är en utav dem. På riktigt alltså :)


Stay up

JJE ♦

Red Collar Project


Det var ett tag sen man skrev här. Oscar har hållt ställningen här under tiden min inspiration varit på noll. Lägger upp ett utav mina senaste inköp som jag hittade på Tretton i Halmstad. Det är en tröja som har en slapp uringning, vilket jag gillar! Den finns även att köpa på Nelly.se


Ska försöka vara lite mer aktiv nu Oscar, lovar :)


Stay up
 

JJE ♦



all möjlig bra skit...

i brist på intressanta saker att skriva om postar jag lite bilder på sköna grejor och spotifylista.



http://open.spotify.com/user/polleneger/playlist/5qGgZAAjk7Y6UrN4sWyJM5










Skor från New Balance, Sperry Top-sider, Whyred - Leksak, Daft Punk - Ett konstverk? - Kid Cudi - Man on the moon, Casio G-Shock, Snoop Dogg headphones

O. Semb

Daaamn!


http://gouteva.blogg.se/

En blogg som följs enbart ur ett estetiskt perspektiv...I mean..shit's craazy.

O. Semb

Manlig kärlek?


Jag skulle räkna mig själv som en ganska tolerant människa nu för tiden. Vi håller just nu på att läsa Dream boy av Jim Grisley i skolan. Den handlar kort och gott om ung male on male action(usch...det där gillade inte ens jag att skriva). Den är dock skriven på ett sätt som gör att glömmer man bara bort att det är två unga män/pojkar som är kärvänliga så är den riktigt vacker på sina håll. Den kan ju iofs vara vacker ändå. Men man är knappast van att läsa om detta såpass detaljerat så.... Men det ironiska i det hela är att jag bara idag out of the blue fått en manlig beundrare, som har hört av sig. Alltid smickrande hade jag tyckt i vanliga fall, om än en aning olustigt. Homofob är något av det sista jag skulle vilja kalla mig själv. But a heterosexual man can only take so much, right?!


O.Semb


RSS 2.0